Mandala Kövek társasjáték

A Mandala kövek egy nyugodt, békés hangulatú absztrakt családi társasjáték.
Ahogy hosszasan nézegeted az apró kavicsokat a parton, a pontok, formák és színek kavalkádjából összeáll maga a kozmosz! A mandalák szemkápráztató világában minden színnek megvan a saját, egyedi jelentése… és persze a pontértéke is!
A Mandala kövek társasjáték szabályai egyszerűek, de számtalan lehetőség és választás elé állítja az absztrakt stratégiai játékok szerelmeseit, a gyönyörű alkatrészek pedig megkoronázzák az élményt!
A játék során a játékosok mandala köveket gyűjtenek és helyeznek le maguk elé a gyűjtő táblára, hogy minél több pontot gyűjtsenek. A köveket ügyesen kell begyűjteni és ügyesen is kell lehelyezni, közben a "titkos feladatra" is figyelni kell.
A résztvevők a saját körükben a 2 akciólehetőség közül választanak egyet majd azt végre is hajtják. A játékos mozgathat egy művészt ( mandala kő), ezáltal azt vagy azokat begyűjtheti vagy pedig pontoz. Amennyiben mozgatni szeretne, akkor azt a közös játékterület egyik üres helyére kell állítani, majd a figurát körülvevő négy oszlop felső köveit lehet csak elvenni, de csak akkor ha azok mintája megegyezik a művész mintájával, illetve a kő nincs szomszédságban másik művésszel. Az így szerzett köveket egy toronyba kell rendezni és a játékosnak el kell azt helyezni a saját tábláján.
Amennyiben a játékosnak nincs üres hely a tábláján csak a pontozás opciót választhatja. Ki kell választania egy színt, amiből legalább 2 tornyán is ez a felső korong és a választott színből az összes tornyot le kell pontoznia.
A tornyok különböző pontokat adnak. Végül az összes követ, amit kiválasztott a játékos a pontozásra el kell vennie a saját készletéből és a közös tér körjelölő sávjára kell felrakosgatnia azokat. Ez egyben jelzi is a játék végét, jöhet az értékelés.
A pontozásnál számíthat, hogy hány különböző színű mandalát gyűjtöttek, vagy hány egyforma színűt, minél többet, stb. A gyűjtött mandalákat eszerint ( a pontozó táblán látható pontozás szerint) kell lehelyezni. A játék végén ha teljesül a két feladatkártya is, akkor plusz pontot lehet gyűjteni.
Átlagos játékidő: 20-40 perc
A "Mandala Kövek társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
10 éves kor fölött
1-3 nap
74392
12 490 Ft
A "Mandala Kövek társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 30-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 30-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Mandala Kövek társasjáték

Mandala Kövek társasjáték

12 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.