Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mandala tervező szett

Mandala tervező szett
6 950 Ft
+139 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
inkább lányoknak
nem rendelhető
28234
Csillogtasd meg briliáns kreativitásod a Mandala tervező szettel! A rajztábla kétféleképpen funkciónál, az egyik egy fekete tábla, amire krétával tudsz rajzolni, a másik pedig fehér papír, amire zsírkrétával és filctollal tudsz rajzolni. A készlet ezen kívül rajzolóformákat tartalmaz, melyet körberajzolva szép képeket kreálhatsz! A tábla ki van támasztva, 45 fokos szögben lehet az asztalra helyezni, hogy még egyszerűbb legyen az alkotás. A Mandala tervező szett több mint 29 tartozékkal rendelkezik, melyeket a táskává alakítható táblában tárolni is tudsz!
Tervező tábla mérete: 42 x 31 x 22 cm
A "Mandala tervező szett" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby

Mandala tervező szett

Mandala tervező szett

6 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.