Maped Crativ - Mini Boksz - Kincsesdoboz készítő

Maped Crativ - Mini Boksz - Kincsesdoboz készítő
2 190 Ft
+44 hűségpont ajándékba - Részletek...
Maped
77444
A Maped Creativ készletével a gyerekek egy hatszögletű kincses dobozt készíthetnek el, amit egyedileg dekorálhatnak ki a különböző technikák segítségével. Összesen három lépésben ( összeépítés, színezés és dekorálás) készülhet el az egyedi stílusú dobozka. Az elkészítéshez színes filctollakat, fűzhető fonalakat és öntapadós mozaik darabokat is megtalálnak a készletben.
Az elkészült doboz mérete 10 cm
Az alkotótevékenység során fejlődik a gyerekek finommotorikája, szépérzéke és kreativitása. Az elkészült alkotás díszítheti a gyerekszobát, de akár ajándékba is adható.
A "Maped Crativ - Mini Boksz - Kincsesdoboz készítő" nevű játék gyártója a Maped, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Maped Crativ - Mini Boksz - Kincsesdoboz készítő

Maped Crativ - Mini Boksz - Kincsesdoboz készítő

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.