Maped Crativ - Secret Mosaic - Titkos napló

Maped Crativ - Secret Mosaic - Titkos napló
4 350 Ft
+87 hűségpont ajándékba - Részletek...
Maped
77438
A Secret Mosaic titkos napló borítóját a lányok saját kezűleg díszíthetik fel az apró, EVA hab öntapadós mozaik darabkákkal. Egy tündérmesébe illő naplóra minden kislánynak szüksége van! A mozaik darabok helye előre meghatározott színnel vannak ellátva, ami megkönnyíti az alkotást. A napló belseje vonalas, kulccsal és lakattal zárható.
Az alkotótevékenység során fejlődik a gyerekek finommotorikája, szépérzéke és kreativitása. Az elkészült alkotás akár ajándékba is adható.
Napló mérete: 13 x 18 cm
A "Maped Crativ - Secret Mosaic - Titkos napló" nevű játék gyártója a Maped, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Maped Crativ - Secret Mosaic - Titkos napló

Maped Crativ - Secret Mosaic - Titkos napló

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.