Marvel Legends - Pókember - Skyline Sirens

Marvel Legends - Pókember - Skyline Sirens
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább fiúknak
26642
A hősies Marvel Legends - Pókember: Skyline Sirens akciófigura az igazságosság oldalán száll be a harcba a gonosztevők ellen!?
Építsd meg saját tüzes Zöld Manód a Marvel Legends - Pókember sorozat figuráinak megvásárlásával! A termékben Zöld Goblin törzse található! A sorozatban szereplő további 5 figura tartalmazza többi testrészét. Mit gondolsz, a Zöld Manó fog nyerni, vagy Skyline Sirens megmenti a napot? A csomagban még egy menő ostort is találsz!
Az akciófigura 16 cm magas, csomagolási méretek: 16 x 4 x 27 cm.
A "Marvel Legends - Pókember - Skyline Sirens" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Marvel Legends - Pókember - Skyline Sirens

Marvel Legends - Pókember - Skyline Sirens

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.