Matchbox - 1934 Chevy Master Coupe kisautó

Matchbox - 1934 Chevy Master Coupe kisautó
950 Ft
+19 hűségpont ajándékba - Részletek...
Matchbox
inkább fiúknak
77336
A fiúk azt hiszik, 17 éves korukig várniuk kell a vezetés igazi élményére? A Matchbox élethű modelljeivel valódi kalandok várnak rájuk - négykeréken. Eldönthetik milyen autóra vágynak és meg is szerezhetik - a régi szedánoktól egészen az autópályán száguldó luxusautókig. Persze az igazi, ha megtalálják az alkalomhoz illő modellt a gyűjteményből. A kisautók között tematikus változatok is találhatók - például rendőr- vagy tűzoltókocsit, munkagépeket, mezőgazdasági gépeket és a múmiák vagy a mélytengeri felfedezések világába kalauzoló kalandjárgányokat is. Minden egyes kisautó a valódi modell alapján készül, annak részletes stílusjegyeivel, Matchbox minőségben.
A Matchbox márkájú "Matchbox - 1934 Chevy Master Coupe kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Matchbox

Matchbox - 1934 Chevy Master Coupe kisautó

Matchbox - 1934 Chevy Master Coupe kisautó

950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.