Matchbox - 2016 Nissan Sentra kisautó

Matchbox - 2016 Nissan Sentra kisautó
990 Ft
+20 hűségpont ajándékba - Részletek...
Matchbox
inkább fiúknak
nem rendelhető
80443
Azt hittétek, 17 éves korotokig várni kell a vezetés igazi élményére? A Matchbox élethű modelljeivel valódi élmények és kalandok várnak rátok - négy keréken. Eldönthetitek, milyen autóra vágytok és meg is szerezhetitek - a régi szedánoktól egészen az autópályán száguldó luxusautókig.
A kisautók között tematikus változatokat is találtok - például rendőr- vagy tűzoltókocsit, munkagépeket, mezőgazdasági gépeket és a múmiák vagy a mélytengeri felfedezések világába kalauzoló kalandjárgányokat is. Minden egyes kisautó a valódi modell alapján készül, annak részletes stílusjegyeivel, Matchbox minőségben. Ebben a csomagban egy 2016 Nissan Sentra kisautó található.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Matchbox márkájú "Matchbox - 2016 Nissan Sentra kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Matchbox

Matchbox - 2016 Nissan Sentra kisautó

Matchbox - 2016 Nissan Sentra kisautó

990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.