Matchbox - 4 szintes garázs szett

Matchbox - 4 szintes garázs szett
A háromemeletes parkolóház játékszettel a srácok átélhetik, milyen izgalmakat rejt a parkolás, a nagyvárosi emeletes parkolóházakban. Oldalt, a kanyargó sávban felhajthatnak a különböző szintekre, de ha gyorsan szeretnék megoldani a parkolást, egy lift is a rendelkezésükre áll. A parkolóházból kihajtva egy sorompó garantálja a biztonságos közlekedést.
A Matchbox márkájú "Matchbox - 4 szintes garázs szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Matchbox
inkább fiúknak
64783
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Matchbox - 4 szintes garázs szett
Matchbox - 4 szintes garázs szett

Matchbox - 4 szintes garázs szett

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.