Matchbox - Dömper - 18 x 40 cm

Matchbox - Dömper - 18 x 40 cm
11 890 Ft
+238 hűségpont ajándékba - Részletek...
Matchbox
inkább fiúknak
nem rendelhető
80961
Minden építkezésen szükség van egy hatalmas dömperre.
Nincs ez másként a Matchbox világában sem. A közel 18 cm magas és 40 cm hosszú járművel valódi élmény a földmunka. A készletben 1 darab 1:64 méretű kisautó is található, amellyel a nagy gépre felhajtva aktiválhatók az extra funkciók. A sziklafúró, a mozgatható daru vagy a billenthető plató, a fel és lehajtók, a tároló rekeszek végtelen szórakozást nyújthatnak a gyerekeknek.
A játékszett 40%-ban bio alapú műanyagból készült. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Matchbox márkájú "Matchbox - Dömper - 18 x 40 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Matchbox

Matchbox - Dömper - 18 x 40 cm

Matchbox - Dömper - 18 x 40 cm

11 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.