Matrica és tetoválás készítő készlet - Boho Trendsetter

Matrica és tetoválás készítő készlet - Boho Trendsetter
2 650 Ft
+53 hűségpont ajándékba - Részletek...
Savvi
inkább lányoknak
26674
Nagy Matrica és tetoválás készítő készlet - Boho Trendsetter mintákkal. A csomagban különböző békés, szíves matricák találhatók, amiket csillámmal, kövekkel tudsz még egyedibbé varázsolni. A csomagban lévő készlettel meg tudod tervezni saját tetoválásaidat, amiket könnyedén fel tudsz rakni akár a bőrödre, vagy ruhádra, kedvenc használati tárgyaidra. A készletben körömdíszeket, ékszerdíszeket is találhatsz, lepd meg barátnőidet is néhány vidám matricával! A tetoválások és a matricák könnyen lefejthetők a felületről. Csomagolási méretek: 29 x 5 x 30 cm.
Tartozékok: 158 db matrica, 110 db öntapadós ékszermatrica, 3 tégely csillám, 100 db körömdísz, 1 db tervezőlap, 103 db csillámos tetoválás, 25 db csillámos ékszermatrica

A "Matrica és tetoválás készítő készlet - Boho Trendsetter" nevű játék gyártója a Savvi, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Matrica és tetoválás készítő készlet - Boho Trendsetter

Matrica és tetoválás készítő készlet - Boho Trendsetter

2 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.