KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Matrica farmerre - béke és szeretet

Matrica farmerre - béke és szeretet
850 Ft
+17 hűségpont ajándékba - Részletek...
Peaceable Kingdom
inkább lányoknak
nem rendelhető
27931
Könnyen eltávolítható, farmer ruhákra rakható matricák, béke és szeretet mintákkal. A Matrica farmerre - béke és szeretet készlet nagyon egyszerűen használható: csak vágd körbe a matricákat, távolítsd el a védőpapírt, majd a farmerra helyezve a pálcikával alaposan bele kell simítani a szövetbe a matricákat. A matricák mosással könnyedén eltávolíthatók.
Tartozékok: 36 db matrica, 1 db fa pálcika.
A "Matrica farmerre - béke és szeretet" nevű játék gyártója a Peaceable Kingdom, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Matrica farmerre - béke és szeretet

Matrica farmerre - béke és szeretet

850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.