Mega Bloks - Caterpillar betonkeverő építőkockákkal

Mega Bloks - Caterpillar betonkeverő építőkockákkal
9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mega Bloks
inkább fiúknak
72491
Betonkeverőre minden építkezésen szükség van, a Mega Bloks Caterpillar betonkeverő teherautó pedig igazán ideális a legkisebbek építkezéseihez. Az óriási kerekeken bárhová eljut, a forgatható keverő és a nyitható zárófedéllel ellátott dönthető mixer pedig valósághű élményeket tartogat. Vigyázat! Borulnak a betonkockák! A 8 darab építőkockát az építkezéshez is használhatjátok, de a jármű hátuljára és sofőr kabinjára is illeszthetitek. Ha vége a műszaknak, a keverő rész a kockák tárolására is alkalmas... a következő építkezésig.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Caterpillar betonkeverő építőkockákkal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mega Bloks

Mega Bloks - Caterpillar betonkeverő építőkockákkal

Mega Bloks - Caterpillar betonkeverő építőkockákkal

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.