Mega Bloks - Green Town buszmegálló és töltőpont járművel

8 390 Ft
+168 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mega Bloks
inkább fiúknak
1-3 nap
72806
A kedvenc járműved a busz? Ezzel a szuper Mega Bloks készlettel már fel is pattanhatsz rá. Ráadásul azt is megtanulhatod, hogy az elektromos busz egy környezetbarát jármű. A készletben 35 db nagy építőelemet is találsz, köztük különleges darabokat és egy alvázat is. Felépítheted a tologatható buszt, a buszmegállót töltőállomással, három fát és még rengeteg mást is. Az utasok leszállhatnak az megállónál, a busz pedig a töltőhöz állhat, hogy felkészüljön az újabb útra. A két építhető karakter elemei cserélgethetők egymásal. Az elemek mérete és alakja tökéletes a kis kezek számára, a nagy blokkok összeillenek, és könnyen szétszedhetők, így a gyerekek nem csak fejleszthetik finommotoros készségüket és kreativitásukat, de rengeteg sikerélmény is várja őket.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Green Town buszmegálló és töltőpont járművel" nevű játékot főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Mega Bloks - Green Town buszmegálló és töltőpont járművel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Mega Bloks

Mega Bloks - Green Town buszmegálló és töltőpont járművel

Mega Bloks - Green Town buszmegálló és töltőpont járművel

8 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.