Mega Bloks - Guruló hernyópajti

Mega Bloks - Guruló hernyópajti
A Mega Bloks guruló hernyópajtival többféleképpen is játszhatsz! Az építőkockákat rá tudod építeni hernyópajti hátára, sőt még egy méhecskét is utaztathatsz a hernyó hátán! Ha meguntad az építést, vagy szállítmány van hernyópajti hátán, akkor indulj el és húzd magaddal a guruló hernyót a célállomásra! Egy igazi építős tologatós játék gazdája lehetsz!
A játék méretei: 29 x 41 x 14 cm.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Guruló hernyópajti" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mega Bloks
33818
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mega Bloks - Guruló hernyópajti
Mega Bloks - Guruló hernyópajti

Mega Bloks - Guruló hernyópajti

5 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.