Mega Bloks - Guruló hernyópajti

Mega Bloks - Guruló hernyópajti
A Mega Bloks guruló hernyópajtival többféleképpen is játszhatsz! Az építőkockákat rá tudod építeni hernyópajti hátára, sőt még egy méhecskét is utaztathatsz a hernyó hátán! Ha meguntad az építést, vagy szállítmány van hernyópajti hátán, akkor indulj el és húzd magaddal a guruló hernyót a célállomásra! Egy igazi építős tologatós játék gazdája lehetsz!
A játék méretei: 29 x 41 x 14 cm.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Guruló hernyópajti" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mega Bloks
33818
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mega Bloks - Guruló hernyópajti
Mega Bloks - Guruló hernyópajti

Mega Bloks - Guruló hernyópajti

5 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.