Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Mega Bloks - Kukucskockák építkezés

Az építős játékok nagyon sokat jelenthetnek a kicsik fejlődésében. Ezért érdemes olyan készletet választani ehhez, ami szórakoztatja és arra motiválja a gyerekeket, hogy minél többet építsenek. A Mega Bloks kukucs kockák építkezés készlet egy színes és változatos szett, amiben minden megtalálható, amit a legkisebbek szeretnek. Nagy méretű, kis kezekkel is könnyen megfogható és építhető színes elemek, csúszda, gurítható építkezős dömper, daru és a két vicces, - kizárólag a kukucs kocka készletekben megtalálható - kedves állatka, amikkel építés közben kukucs játékot játszhatunk, vidáman leguríthatjuk a csúszdáról vagy kiguríthatjuk a dömper dönthető platójáról. Így tényleg érdemes építkezésbe kezdeni. A készlet 25 nagy építő és speciális elemet tartalmaz.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Kukucskockák építkezés" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mega Bloks
1-3 nap
68318
9 750 Ft
A "Mega Bloks - Kukucskockák építkezés" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Mega Bloks - Kukucskockák építkezés

Mega Bloks - Kukucskockák építkezés

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.