Mega Bloks - Számok - 30 db építőkocka táskában

Mega Bloks - Számok - 30 db építőkocka táskában
3 650 Ft
+73 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mega Bloks
26523
30 db-os Mega Bloks építőkocka készlet, számokkal, műveleti jelekkel és a számokhoz köthető képekkel díszítve. A csomag egy hercegnő figurát is tartalmaz, az építőkockákból bármilyen formát építhetsz és megismerheted a mennyiségeket, az összeadást és a kivonást is. A cipzáros táskának köszönhetően a készletet bárhova magaddal viheted. Csomagolási méretek: 22 x 10 x 26 cm.
Tartozékok: 30 db Mega Bloks számos építőkocka

A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Számok - 30 db építőkocka táskában" nevű játékot főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mega Bloks

Mega Bloks - Számok - 30 db építőkocka táskában

Mega Bloks - Számok - 30 db építőkocka táskában

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.