Melissa and Doug - Rajzolás vízzel, farm

Melissa and Doug - Rajzolás vízzel, farm
A Melissa and Doug színezőjével és vízzel tölthető tollával garantált a maszatolás nélküli időtöltés. A lapok színe akkor tűnik elő, amikor a gyerekek a vizes tollal elkezdik kiszínezni a mintákat. Miután végeztek a színezéssel, megkereshetik a képen elrejtett tárgyakat. Amint megszárad a víz, a rajzról eltűnnek a színek, így a gyerekek elölről kezdhetik a mókát. A színező 4 újraszínezhető lapot és egy vízzel tölthető tollat tartalmaz. Mérete: 25 x 15 x 4 cm.
A "Melissa and Doug - Rajzolás vízzel, farm" nevű játék gyártója a Melissa and Doug, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Melissa and Doug
60269
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Melissa and Doug - Rajzolás vízzel, farm
Melissa and Doug - Rajzolás vízzel, farm

Melissa and Doug - Rajzolás vízzel, farm

1 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.