Memorace - Varázslatos mesék társasjáték

Memorace - Varázslatos mesék társasjáték
A szabály tulajdonképpen egyszerű, a feladat viszont korántsem: egy perc alatt kell megjegyezni az adott kép minden részletét.
A MemoRace oktatási sorozatot egy vagy több játékosnak, gyermekeknek és szülőknek tervezték, hogy sok általános ismeretet szerezzenek különböző területeken. Ugyanakkor a játék a kihívások segítségével interaktív és szórakoztató módon edzi a logikai következtetés, a memória és a figyelem fejlődését.
Lépjetek be a a mesék birodalmának kapuján! A Varázslatos Mesék társasjátékban bármikor találkozhattok kedvenc szereplőiddel - és újakkal is megismerkedhettek! Szőke vagy barna hajú volt a hercegnő? Milyen színű volt a katicabogár? Hány farkas állt háttal a képnek? Figyeljétek meg jól a jeleneteket, és válaszol helyesen!
A MemoRace játékot egyedül, de akár többen is játszhatjátok.
Átlagos játékidő: 10-30 perc
A "Memorace - Varázslatos mesék társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
6 éves kor fölött
74387
4 350 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Memorace - Varázslatos mesék társasjáték

Memorace - Varázslatos mesék társasjáték

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.