KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mercedes-Benz Arocs betonkeverő, 59 cm

Mercedes-Benz Arocs betonkeverő, 59 cm
18 590 Ft
+372 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bruder
inkább fiúknak
nem rendelhető
29196
Piros, erős műanyagból készült Mercedes-Benz AROCS betonkeverő autó. A tartályt kézzel tudod forgatni, ha megtöltöd, akkor szépen lassan elkezdi adagolni magából a rakományt. Az autó ajtajai nyithatók, a betonkeverő végében egy létra is helyet kapott, valamint a piros tartályból vizet is tudsz adagolni, nehogy megkössön a beton. A vezetőülésbe kisebb sofőrfigurát is be lehet ültetni.
Méretek: 59 x 17 x 28 cm.
A "Mercedes-Benz Arocs betonkeverő, 59 cm" nevű játék gyártója a Bruder, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bruder

Mercedes-Benz Arocs betonkeverő, 59 cm

Mercedes-Benz Arocs betonkeverő, 59 cm

18 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.