2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Mercedes-Benz Arocs dömper, 54 cm

Mercedes-Benz Arocs dömper, 54 cm
16 990 Ft
+340 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bruder
inkább fiúknak
nem rendelhető
29195
Sárga, műanyagból készült, az eredetire megszólalásig hasonlító Mercedes-Benz Arocs dömper, piros platóval. Az autó vezetőfülkéjének ajtajai nyithatók, a plató felemelhető, így könnyebb lerakodni róla a szállítmányt. A plató hátsó ajtaja is nyitható, hogy lerakodás közben ne szóródjon szét az áru. A vezetőfülkébe kisebb sofőrfigurát is be lehet ültetni.
Méretek: 54 x 19 x 21 cm.
A "Mercedes-Benz Arocs dömper, 54 cm" nevű játék gyártója a Bruder, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bruder

Mercedes-Benz Arocs dömper, 54 cm

Mercedes-Benz Arocs dömper, 54 cm

16 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.