KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Minecraft - Craft-A-Block figurák - Creeper

Minecraft - Craft-A-Block figurák - Creeper
5 450 Ft
+109 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mojang
inkább fiúknak
nem rendelhető
81610
Szeretnétek eljutni a Minecraft világába? Most képernyő nélkül is megtehetitek. A 8 cm magas figurák személyében egyedi karaktereket szerezhettek, hogy akárhol folytathassátok a pixeles történeteket. Az autentikus kinézet és a mozgatható testrészek még színesebbé teszik a játékot, de nagyon jól mutatnak a polcokon is.
A figurák mindegyike 2 darab papírblokkal és egy eszközzel együtt érkezik. Tökéletes ajándék rajongóknak és gyűjtőknek is, illetve azoknak a gyerekeknek, akik most ismerkednek a Minecraft egyedi világával.
A "Minecraft - Craft-A-Block figurák - Creeper" nevű játék gyártója a Mojang, főleg 6 és 16 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Minecraft - Craft-A-Block figurák - Creeper

Minecraft - Craft-A-Block figurák - Creeper

5 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.