KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Minecraft - Diamond Level Farkas akciófigura

Minecraft - Diamond Level Farkas akciófigura
16 490 Ft
+330 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mojang
nem rendelhető
81631
A Minecraft egyedi, pixeles világa nem csak a kijelzőn varázslatos!
A Diamond Level, azaz gyémánt szintű farkas akciófigura közel 14 cm hosszú, prémium kidolgozású, pixel pontos színei és textúrái miatt nem csak a gyerekek, de könnyen a felnőtt rajongók kedvence és a Minecraft gyűjtők polcának dísze lehet.
A figurához többek között olyan kiegészítők is tartoznak, mint egy csont és két fej eltérő arckifejezéssel. A figurák külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Minecraft - Diamond Level Farkas akciófigura" nevű játék gyártója a Mojang, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Minecraft - Diamond Level Farkas akciófigura

Minecraft - Diamond Level Farkas akciófigura

16 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.