Minecraft Legends - Portálőr figura

Minecraft Legends - Portálőr figura
16 890 Ft
+338 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
81085
Kalandok a pixelek világában!
A Minecraft szögletes világában minden sarkon új élmények várják a kis és nagy rajongókat.
A Minecraft Legends mozgatható figurákkal a felvilág és a Nether összecsapása a képernyőkről a gyerekszobába költözhet. A portálőr figura hű mása a videojátékban szereplő karakternek és 2 támadó funkcióval is rendelkezik. Mozgatható testrészei és támadó mozdulatai élethűbbé teszik a játékot, bal kezével csapást mérhet az ellenfelére, a jobb kezéből buzogányt lőhet ki.
A sorozat többi figurájával együtt még több izgalmas, pixeles történet játszható el. A készletek külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A színek és a díszítések eltérhetnek.
A "Minecraft Legends - Portálőr figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Minecraft Legends - Portálőr figura

Minecraft Legends - Portálőr figura

16 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.