KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Minecraft Legends - The Devourer játékszett slime-mal

Minecraft Legends - The Devourer játékszett slime-mal
21 890 Ft
+438 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
81087
Kalandok a pixelek világában!
A Minecraft szögletes világában minden sarkon új élmények várják a kis és nagy rajongókat. A Minecraft Legends mozgatható figurákkal a felvilág és a Nether összecsapása a képernyőkről a gyerekszobába költözhet.
A The Devourer készletben található figurák hű másai a videojátékban szereplő karaktereknek, a nagyméretű gonosz Devourer, vagyis a Zabáló, a főellenségek egyike slime-ot köphet a békés felvilágot védő Ranger figurára, aki hősiesen szembeszállhat vele. A karakterek mozgatható testrészei még élethűbbé és szórakoztatóbbá teszik a játékot, így a gyerekek rengeteg kalandot eljátszhatnak velük.
A sorozat többi figurájának összegyűjtésével a Minecraft-rajongók még több vidám, pixelekben gazdag történetet játszhatnak el. Webáruházunkban további készletek is megvásárolhatók (külön kaphatók, elérhetőségük változhat).
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Minecraft Legends - The Devourer játékszett slime-mal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Minecraft Legends - The Devourer játékszett slime-mal

Minecraft Legends - The Devourer játékszett slime-mal

21 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.