2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Minecraft - Őrző akciófigura

Minecraft - Őrző akciófigura
11 490 Ft
+230 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
81074
A Minecraft pixeles világát és egyedi karaktereit imádják a gyerekek - még azokat is, amiket legszívesebben elkerülnének.
A Minecraft Warden, vagyis őrző akciófigura bár nem lát, különleges érzékelőivel még is megtámad minden behatolót, aki az útjába kerül. A részletgazdag és autentikus megjelenése és gombnyomásra aktiválható hang és fényhatásai szuper történeteket inspirálhatnak a gyerekszoba pixeles világban. Ha hosszan megnyomják a mellkakásán lévő gombot, az őr támadó módba állítható és hangosabb és félelmetesebb hangokat hallat.
Kiváló ajándék lehet rajongóknak. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Minecraft - Őrző akciófigura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Minecraft - Őrző akciófigura

Minecraft - Őrző akciófigura

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.