KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Minecraft - Összeépíthető figura

Minecraft - Összeépíthető figura
7 490 Ft
+150 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
81075
A Mindecraft világa tele van egyedi figurákkal - de még ott sincsenek annyira egyediek, mint amilyeneket most készíthetsz magadnak. Ezek a nagy lények ugyanis egyszerűen darabokra szedhetők és a testrészeik cserélgethetők egymással, ami azt jelenti, hogy a legfurcsább kevert alakokat építheted meg. A hibrid kreálmányok aztán már indulhatnak is, hogy szerencsét próbáljanak pixeles játékaitokban.
A "Minecraft - Összeépíthető figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Minecraft - Összeépíthető figura

Minecraft - Összeépíthető figura

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.