Minecraft - Steve pinata - 40 x 28 cm

Minecraft - Steve pinata - 40 x 28 cm
A Minecraft egyik közkedvelt karaktere, Steve alakú megtölthető pinata születésnapi bulikra.
A pinata cukorkákat nem tartalmaz.
Anyaga: karton és krepp papír
Mérete: 40 x 28 cm
A piñata (ejtsd pinyáta) egyre elterjedtebb szülinapi kellék már nálunk is. Eredetileg egy mexikói papírmasé állat, amely színes és nagyon dekoratív kívülről, belül pedig... telis tele van édességekkel, esetleg apró ajándékokkal. Születésnap, babaváró, tavaszváró... tulajdonképpen minden bulira tökéletes, hiszen feldobja a hangulatot, és vidámságot csal mindenki arcára.
Így használd: Akasszátok fel a pinyátát egy fára valamilyen zsineggel, majd a vendégek állják körbe. A kör közepére kerül az ünnepelt (vagy akit kiválasztotok) egy seprűnyéllel a kezében. A vendégek énekelni kezdenek, a botot tartó személynek pedig bekötött szemmel el kell találnia a papírmasé állatkát. Ha a dal végéig nem sikerül neki, át kell adnia a botot egy következő játékosnak. Egy idő után a papírmasé megadja magát, és kiömlik belőle a sok édesség, amit a gyerekek már kapkodhatnak is össze.
Ez természetesen csak egy változat a sokból, számtalan szabály szerint kicsapkodhatjuk a cukorkákat a pinyátából.
A "Minecraft - Steve pinata - 40 x 28 cm" nevű játék gyártója a Godan, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Godan
75691
5 690 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Minecraft - Steve pinata - 40 x 28 cm

Minecraft - Steve pinata - 40 x 28 cm

5 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.