Minecraft - Zombi figura kiegészítőkkel

Minecraft - Zombi figura kiegészítőkkel
3 790 Ft
+76 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mojang
inkább fiúknak
25309
A Minecraft: Zombi figura kiegészítőkkel egy zombit, egy vasérckockát és egy vaskardot tartalmaz. A Minecraft világából ismert szörny, ha meglát, üldözőbe vesz, ezen kívül kedvenc szórakozása, hogy éjszaka nem hagy aludni: két kézzel döngeti az ajtót, és hozzá hangosan hörög. Csak éjszaka nagylegény, nappali fényben meggyullad. A figura és a kiegészítők műanyagból készültek, a zombi végtagjai mozgathatók.
A "Minecraft - Zombi figura kiegészítőkkel" nevű játék gyártója a Mojang, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Minecraft - Zombi figura kiegészítőkkel

Minecraft - Zombi figura kiegészítőkkel

3 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.