Mini húzós kocsi fa építőkockákkal

Mini húzós kocsi fa építőkockákkal
A fa építőkocka most húzhatós kocsiban érkezik hozzád. A kocsiban mindenféle elemet megtalálsz, így építhetsz akár házat, állatot, vagy bármit, amit csak kigondolsz. Ha végeztél az építkezéssel, az elemeket pakold vissza a kocsiba, így könnyen rendet tarthatsz a szobádban. Amikor sétálni támad kedved, fogd kezedbe a kocsi madzagját és már útnak is indulhatsz. Út közben persze bárhol elkezdhetsz építeni, így akár egy egész favárost létrehozhatsz a szobádban.
A "Mini húzós kocsi fa építőkockákkal" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Tooky Toy
46833
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mini húzós kocsi fa építőkockákkal
Mini húzós kocsi fa építőkockákkal

Mini húzós kocsi fa építőkockákkal

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.