Minyonok 2 - Bűzkilövő

Minyonok 2 - Bűzkilövő
4 990 Ft
+100 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
73386
El kell ismernünk, hogy a pukis vicceket nehéz megunni. Ezzel a minyonos bűzkilövővel, pedig nagyon mókás lesz megviccelni barátaidat vagy a családot. Ez a különleges kilövő egyszerűen használható és nagyon vicces. Az egyik kezeddel hátrahúzod a pumpát, a másikkal célra tartasz... és meghúzod a ravaszt. A hatás - fülrepesztő puki formájában - nem marad el. A pumpa különböző erejű benyomásával változtathatod hangot, így teheted még megunhatatlanabbá a játékot. A hanghatást ráadásul azzal is variálhatod, ha különleges kilövődet különböző felületekre irányítod. Kicsi, könnyen hordozható, így bármikor magaddal viheted és... a buli sztárjává teheted (ahogy magadat is).
A "Minyonok 2 - Bűzkilövő" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Minyonok 2 - Bűzkilövő

Minyonok 2 - Bűzkilövő

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.