Minyonok 2 - Zenélő plüss minyon

Minyonok 2 - Zenélő plüss minyon
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
75472
Megérkeztek az éneklő plüss Minyonok! A folyton mókázó banda tagjai filmes dallamokkal és vicces hangokkal szórakoztatják a gyerekeket. A pocakjukat megnyomva garantált a jókedv! Otto, Carl, Steve és a többiek grimaszolva, kék kertésznadrágjukban folytatják kalandjaikat a gyerekek társaságában.
A plüss Minyonok többfélék. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Minyonok 2 - Zenélő plüss minyon" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Minyonok 2 - Zenélő plüss minyon

Minyonok 2 - Zenélő plüss minyon

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.