KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Miraculous - Adventi szépségkalendárium

Miraculous - Adventi szépségkalendárium
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
80789
Hogyan is készülhetne jobban egy Katicabogár és Fekete Macska-rajongó az ünnepekre, ha nem egy Miraculous témájú adventi naptárral? Ennek az aranyos, a népszerű animációs sorozat karaktereivel díszített szépségkalendáriumnak a birtokában a kislányok a várakozás időszakának minden napján egy-egy új kozmetikummal gazdagodhatnak. A naptárban a gyerekkozmetikumok és -kiegészítők között körömlakkokat, körömreszelőt, hajcsatokat és -gumikat, sőt még egy kistükröt és fésűt is találnak a gyerekek - mindez persze sorozat-ihlette kivitelezésben. A kalendárium élvezetessé teszi a kicsiknek a sokszor nehéznek tűnő várakozást, így hamar elérkezik majd a szenteste és az ajándékok ideje.
A "Miraculous - Adventi szépségkalendárium" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Miraculous - Adventi szépségkalendárium

Miraculous - Adventi szépségkalendárium

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.