Mochtoys - Kerti házikó kerítéssel, zöld

Mochtoys - Kerti házikó kerítéssel, zöld
A gyerekek imádnak a kertben játszani, így aztán ez a kerítéssel ellátott, teraszos házikó egészen biztosan megdobogtatja a szívüket. Akár egyedül, akár többen - biztosan jó móka lesz. Nyugodtan bevihetik kedvenc játékaikat, bekuckózhatnak, és élvezhetik az árnyékot, amit a játékház biztosít számukra.
Hogy a szórakozás valóban felhőtlen legyen, a kisházat UV védelemmel látták el. Az ajtó és a két ablaktáblával zárható ablak jó szellőzést biztosít. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Összeszerelése egyszerű, szerkezete stabil és ellenáll az időjárás viszontagságainak.
A házikó mérete: 190 x 127 x 118 cm.
A "Mochtoys - Kerti házikó kerítéssel, zöld" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mochtoys
73856
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mochtoys - Kerti házikó kerítéssel, zöld

Mochtoys - Kerti házikó kerítéssel, zöld

69 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.