Mochtoys - Nyári konyha kerti játszóház

Mochtoys - Nyári konyha kerti játszóház
A gyerekek imádnak a kertben játszani, ahogyan főzőcskézni és boltosat játszani is, így aztán ez a házikó egészen biztosan megdobogtatja a szívüket.A vidéki hangulatot keltő, kerti játékház megannyi izgalmat és lehetőséget tartanak. A picik játszhatnak boltosat, főzőset, de persze házként is használhatják.
Az sem gond, ha a legnagyobb hőségben szeretnének játszani, a kisházban nem tűzi őket a nap, az ablakoknak és az ajtónak köszönhetően pedig ki-be jár a levegő.
A házikó ablakai és ajtaja nyitható, a nyitott rész alatt pedig egy kis mosogató és csap található. A házikó színes, állatos matricákkal is kidíszíthető, ami megtalálható a csomagban.
Hogy a szórakozás valóban felhőtlen legyen, a kisházat UV védelemmel látták el. Az ajtó és a két ablaktáblával zárható ablak jó szellőzést biztosít. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Összeszerelése egyszerű, szerkezete stabil és ellenáll az időjárás viszontagságainak.
Szélesség: 122 cm, magasság: 140 cm, hosszúság 103 cm.
Súlya: kb. 17 kg
A "Mochtoys - Nyári konyha kerti játszóház" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mochtoys
73830
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mochtoys - Nyári konyha kerti játszóház

Mochtoys - Nyári konyha kerti játszóház

52 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.