My Fuzzy Friends - Moji, az interaktív Labradoodle kutyus

Moji kutya egy interaktív plüss, aki nemcsak úgy néz ki, mint egy igazi labrador, de úgy is viselkedik. Hallgat a szóbeli parancsokra, reagál az érintésre és a csomagban található kártyákra, amelyeket csak oda kell tartani a kutyus nyakörvéhez. Okosnyakörve segítségével ki tudja fejezni, milyen a hangulata, és persze trükkökre is képes: ül, fekszik, hempereg, pacsit ad...
Több, mint 150 különböző reakcióra képes. A csomag 26 gondoskodó érintőkártyákat is tartalmaz, amiket ha a Moji bilétáján lévő tappancs jelhez érintetek, akkor jutalom falatot ad, megfürdetheted, vagy újabb trükkök elsajátításába kezdhettek. A dobozban megtalálható kefével simogathatod, fésülheted a puha szőrét, amiért Moji mindig nagyon hálás szokott lenni. A játékos pillanatokhoz pedig van egy kötél, amivel úgy tudtok játszani, mintha egy igazi kutyussal lennétek, hiszen ha Moji egyszer elragadja a kötelet, nem ereszti el olyan könnyen.
Nagyszerű ajándék olyan gyerekeknek, akik szeretnének egy igazi kutyust, mert Mojival megtanulhatják, hogyan kell gondoskodni egy élő kutyáról.
A játék elemmel működik (4 X C). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "My Fuzzy Friends - Moji, az interaktív Labradoodle kutyus" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
74097
50 990 Ft
A "My Fuzzy Friends - Moji, az interaktív Labradoodle kutyus" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

My Fuzzy Friends - Moji, az interaktív Labradoodle kutyus

My Fuzzy Friends - Moji, az interaktív Labradoodle kutyus

50 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.