2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Monopoly - Magyarország csodái

Monopoly - Magyarország csodái
14 990 Ft
+300 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
8 éves kor fölött
nem rendelhető
82026
Ilyen Monopolyban még nem volt részed: ezúttal Magyarország csodálatos tájait járhatod körbe, amelyeket természetesen nemcsak bebarangolhatsz, de meg is szerezheted magadnak – természetesen csak egy-egy játék erejéig.
Ha már ismered a Monopolyt, most sem fogsz meglepődni. A cél a szokásos: maradj egyedüliként játékban, miután a többi játékos csődbe ment. Ezt a következőképpen érheted el: ingatlanokat vásárolsz és begyűjtöd a bérleti díjat az odaérkező játékosoktól. Gyűjtsd össze egy-egy színcsoport minden ingatlanát, hogy házakat és szállodákat építhess - ezzel növelheted a beszedhető bérleti díjat. Minél nagyobb részét uralod a táblának, annál jobbak az esélyeid, de vigyázz, bármikor felforgathatja az állást egy meglepetés- vagy szerencsekártya!
A "Monopoly - Magyarország csodái" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monopoly - Magyarország csodái

Monopoly - Magyarország csodái

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.