2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Monster High baba - Deuce

Monster High baba - Deuce
14 390 Ft
+288 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
80994
A Monster High iskola rrrrrrrrém divatos hely! Szó szerint.
Ha indul az új tanév, a babák hátborrrrzongatóan csinos öltözékben feszítenek a folyosókon. Mindegyikük tetőtől-talpig egyedi stílusban öltözik. Az olyan kiegészítők, mint a napszemüvegek és az ékszerek teszik teljessé rémségesen varázslatos megjelenésüket, a kisállatfigurák pedig kísérteties történeteket inspirálhatnak.
A babák külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A babák számos helyen hajlíthatók így rémesen sok pózba állíthatók, de nem állnak meg maguktól. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Monster High márkájú "Monster High baba - Deuce" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monster High

Monster High baba - Deuce

Monster High baba - Deuce

14 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.