Monster High - Divatszövő Wydowna Spider

Monster High - Divatszövő Wydowna Spider
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27374
A legújabb Monster High diák, Wydowna Spider, a Pókszörny lánya azonnal beilleszkedett a többi tanulólány közé. A Monster High: Divatszövő Wydowna Spider a legdivatosabb ruhákat is könnyedén össze tudja rakni, hat karjával meg tudja tervezni és össze is tudja fércelni az alkotásokat. A készletben két váltás ruha és két próbababa is helyet kapott, a készlet tartalmaz egy tartóállványt és egy hajkefét is. Tervezz együtt félelmetes ruhákat Wydowna segítségével, és kövesd a legújabb divatot!
Baba mérete: 30 cm.
Csomagolási méretek: 25 x 7 x 32 cm.
A Monster High márkájú "Monster High - Divatszövő Wydowna Spider" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monster High

Monster High - Divatszövő Wydowna Spider

Monster High - Divatszövő Wydowna Spider

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.