Monster High - Őrült kombináció - Sirena von Boo

Monster High - Őrült kombináció - Sirena von Boo
8 350 Ft
+167 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27379
A Monster High lányok az Őrült kombináció révén átvették részben egymás tulajdonságait, Sirena von Boo egy teljesen új fajba tartozik, ő egy sellő és egy szellem keresztezéséből született. A baba sötét, de elegáns ruhákban jár, Sirena az ékszereket is kedveli, a csomagban megtalálható egy ezüst nyaklánc és egy hosszú rojtos fekete karkötő is.
Baba mérete: 30 cm.
Csomagolási méretek: 25 x 7 x 32 cm.
A Monster High márkájú "Monster High - Őrült kombináció - Sirena von Boo" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Monster High

Monster High - Őrült kombináció - Sirena von Boo

Monster High - Őrült kombináció - Sirena von Boo

8 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.