Monster High - Rémébresztő Kávézó játékszett

Monster High - Rémébresztő Kávézó játékszett
22 690 Ft
+454 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
80493
Üdvözlünk a Rémébresztő kávézóban, ahol a finomságok valóban rettenetesen jók!
Ez a város legmenőbb kísértetjárta helye, ahol a Monster High diákjai iskola után összegyűlnek és borzasztóan jól szórakoznak. Lehet itt csevegni, háziszörnyekkel játszani, vagy rém finom falatokat kóstolgatni. A kávézóban akár öt Monster High baba is elfér, akik a kísértetiesen menő ülőalkalmatosságokon kényelmesen ücsöröghetnek. A játékszett három játékteret és több, mint 20 egyedi kiegészítőt is tartalmaz, hogy a rémesebbnél rémesebb történeteknek csak a gyerekek képzelete szabhasson határt.
A játékszett lehetőséget teremt különböző jelenetek és történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A készlet jó választás a Monster High sorozatok és filmek kis és nagy rajongóinak.
A készlet nem tartalmaz babákat, azonban azok külön megvásárolhatók webáruházunkban (elérhetőségük változhat).
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Monster High márkájú "Monster High - Rémébresztő Kávézó játékszett" nevű játékot főleg 4 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monster High

Monster High - Rémébresztő Kávézó játékszett

Monster High - Rémébresztő Kávézó játékszett

22 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.