KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Monster High - Szörnyen élethű - Deuce Gorgon

Monster High - Szörnyen élethű - Deuce Gorgon
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
29993
Az évfolyam és a divat örökké él! Deuce Gorgon, a Medusa fia. A Szörnyen élethű babák a filmben szereplő ruhákat viselik. Deuce Gorgon különös képessége, hogy haja kis kígyókból áll, és igéző tekintetétől bárki kővé dermed. Nyomd meg a kart a hátán, jobb karjával felemeli napszemüvegét, szemei világítani kezdenek, és Deuce lidérces hangot ad ki magából. Különleges adottságának életre keltésével felelevenítheted kedvenc Monster High szereplőd legemlékezetesebb pillanatait. Ez még élvezetesebbé teszi a játékot!
A játék 3 db AG13 gombelemmel működik a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Méret: 30 cm.
A Monster High márkájú "Monster High - Szörnyen élethű - Deuce Gorgon" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monster High

Monster High - Szörnyen élethű - Deuce Gorgon

Monster High - Szörnyen élethű - Deuce Gorgon

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.