KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Monster High - Szörnyen jó barátok titkai, Rémbuli baba - Draculaura

Monster High - Szörnyen jó barátok titkai, Rémbuli baba - Draculaura
15 890 Ft
+318 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81002
A Monster High világában rémesen jó meglepetések várnak a kis rajongókra. A Szörnyen jó barátok titkai (angolul: Skulltimate Secrets) Rémbuli babák kicsomagolása már önmagában is hátborzongatóan jó móka! A készletekben több, mint 19 meglepetés található, amelyek között rémisztően vagány ruhák és tematikus kiegészítők rejlenek. Ebben a koporsóban Draculaura „nyugszik".
A stílusos koporsó fiókjai a kulcsokkal nyithatók, így egyesével leplezhetők le a borzalmasan jó kiegészítők. Igen ám, de a kulcsok csak akkor fedik fel igazi valójukat - vagyis azt, hogy melyik fiókot nyitják -, ha a gyerekek meleg vízbe mártják őket. A koporsó hátborzongatóan izgalmas történetek kitalálására és eljátszására ösztönzi a kis tulajdonosokat, ugyanakkor a kiegészítők tárolására is tökéletesen alkalmas.
A babák külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A babák számos ponton hajlíthatók, így rémesen sok pózba állíthatók, de nem állnak meg maguktól. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Monster High márkájú "Monster High - Szörnyen jó barátok titkai, Rémbuli baba - Draculaura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monster High

Monster High - Szörnyen jó barátok titkai, Rémbuli baba - Draculaura

Monster High - Szörnyen jó barátok titkai, Rémbuli baba - Draculaura

15 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.