Monster High - Új tanév - Clawdeen Wolf kiegészítőkkel

Monster High - Új tanév - Clawdeen Wolf kiegészítőkkel
Az évfolyam és a divat örökké él! Clawdeen Wolf, a Vérfarkas lánya, kiegészítőkkel. Egy retikül is jár hozzá! Clawdeen Wolf egy vérfarkas-divatbolond, aki rettentően hű a falkabeli barátaihoz.
Méret: 30 cm.Új tanév virradt ránk a Monster High-ban, telve új reményekkel, félelmekkel és új arcokkal. Az új tanév izgalmakkal teli kaland. A Monster High minden diákjának bele kell vágnia, vér- és rémmérséklettől függően. Szerencsére egyikük sem lesz magára hagyva! Ha sajátságos abnormitásuk akadályokat gördít útjukba, a rémséges diáksereg többi tagja ezer körömmel nyújt majd dermesztő kezet, hogy segítsen átvészelni a nehézségeket.
A Monster High márkájú "Monster High - Új tanév - Clawdeen Wolf kiegészítőkkel" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
29983
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Monster High - Új tanév - Clawdeen Wolf kiegészítőkkel

Monster High - Új tanév - Clawdeen Wolf kiegészítőkkel

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.