KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Monster Jam - 30. széria - Blue Thunder kisautó, 1:64

Monster Jam - 30. széria - Blue Thunder kisautó, 1:64
2 250 Ft
+45 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
81929
A Monster Jam kisautók különlegessége az egyedi festésben, az óriási kerekekben és persze az felfoghatatlan erejükben rejlik. Ezek a járgányok rengeteg izgalmat tartogatnak egyrészt azoknak, akik szeretik a száguldást és a nehéz terepen való trükközéseket, másrészt azoknak, akik gyűjtőként a polcon tartanák a cseppet sem hétköznapi járgányokat. Ebben a csomagban a 30. széria 1:64 méretarányú, részletgazdagon kidolgozott Blue Thunder kisautója rejlik.
Webáruházunkban további Monster Jam kisautók is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így mindenki megtalálja majd a kedvencét.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A kisautó méretaránya: 1:64.
A "Monster Jam - 30. széria - Blue Thunder kisautó, 1:64" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Monster Jam - 30. széria - Blue Thunder kisautó, 1:64

Monster Jam - 30. széria - Blue Thunder kisautó, 1:64

2 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.