Moody Pets - Kifordítható plüss - Farkas és bárány

Moody Pets - Kifordítható plüss - Farkas és bárány
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
4 éves kor fölött
nem rendelhető
75697
Ez a cuki farkas/bárány nem csak egy ölelnivaló plüss barát. A különleges, kifordítható játék mindkét oldala más, az egyik oldalon mosolyog és bárány külsőt vesz fel, kifordítva pedig mérges arckifejezésű farkas válik belőle. Kitehető az asztalra vagy a könyvespolcra, és a megfelelő oldalára fordítva mindenki láthatja, milyen a kis tulajdonosának a hangulata. Tökéletes partner, ha a gazdája szomorú, akkor együttérez, ha kell, felvidítja és megnevetteti. Gyerekek számára is kiváló választás, alvótársnak vagy stresszoldó játéknak is használható.
Plüss mérete: kb 15 cm
A "Moody Pets - Kifordítható plüss - Farkas és bárány" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Moody Pets - Kifordítható plüss - Farkas és bárány

Moody Pets - Kifordítható plüss - Farkas és bárány

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.