Morphy Richards konyhai szett - nagy

Morphy Richards konyhai szett - nagy
A Morphy Richards konyhai szett elemei a legapróbb részletekig hű mása az igazi konyhai eszközöknek, így a kis szakácsjelöltek valóban úgy érezhetik, hogy egy valódi konyhában főzőcskéznek. Az edények és az eszközök a modern konyhát varázsolják a gyerekszobába.
A kávéfőzőbe vizet lehet tölteni, a vízforraló oldalán lévő szintmutató működik, a kenyérpirítóhoz pedig két szelet műanyag kenyér is tartozik. A szett tartalmaz még csészéket, evőeszközöket, kolbászt, bacont és tojást is. Mindent, ami csak kellhet egy kiadós reggelihez.
A játék fejleszti a kéz-szem koordinációt, a finommotorikát és segít az ok-okozati összefüggések megértésében.
Mérete: 21 x 15 x 31 cm
A "Morphy Richards konyhai szett - nagy" nevű játék gyártója a Casdon, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Casdon
73627
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Morphy Richards konyhai szett - nagy

Morphy Richards konyhai szett - nagy

5 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.