Mozaik készítő készlet - dinoszaurusz

Mozaik készítő készlet - dinoszaurusz
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Joustra
inkább fiúknak
28037
A mozaik készítő készlet szettel színes képeket kreálhatsz dínókkal! A 4 dinoszaurusz mintás sablon alap részeit kiszínezve zsírkrétával, a benne található formákat megtalálva, ráhelyezheti a gyermek a képre és kedve szerint kombinálhatja azokat. Így gyakorolva a formákat és kombinációkat, illetve a párosítást. Az ötletes szett játszva járul hozzá a gyermek fejlődéséhez és ismereteinek bővüléséhez.
A "Mozaik készítő készlet - dinoszaurusz" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mozaik készítő készlet - dinoszaurusz

Mozaik készítő készlet - dinoszaurusz

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.