Mozgatható kotrógép hang- és fényhatásokkal - 31 cm

Mozgatható kotrógép hang- és fényhatásokkal - 31 cm
3 890 Ft
+78 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
81830
Figyelem, figyelem, kotrógépet kérünk az építkezés területére!
Ezzel a mozgatható játék kotrógéppel a munkagépekért rajongó gyerekek eljátszhatják egy építkezés legizgalmasabb jeleneteit. A játék járgány amellett, hogy hangot ad, még világít is, hogy a kicsiknek még valósághűbb játékélményben lehessen részük. A jármű kanala elektronikusan föl-le mozog. A játék munkagép strapabíró anyagokból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik a vele való játékot. Markolásra fel!
A járgány segítségével különböző történetek játszhatók el, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A játék munkagép mérete: 31 x 10,1 x 13,1 cm
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Mozgatható kotrógép hang- és fényhatásokkal - 31 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mozgatható kotrógép hang- és fényhatásokkal - 31 cm

Mozgatható kotrógép hang- és fényhatásokkal - 31 cm

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.