Műanyag fűtartós fűnyíró - zöld

Műanyag fűtartós fűnyíró - zöld
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
Adriatic
25373
A Zöld műanyag fűtartós fűnyíró elengedhetetlen tartozéka a kertnek, segítségével könnyedén és gyorsan megszabadulhatsz a magas fűszálaktól! A fűnyíró fűtartóval rendelkezik, melyben kisebb kavicsok vannak, így amikor tolod a fűnyírót a belsejében ugrálnak és hangot adnak. A tolókar állítható, rajta három állású kapcsoló is található. Méretei: 48 x 30 x 61 cm.
A "Műanyag fűtartós fűnyíró - zöld" nevű játék gyártója az Adriatic, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Műanyag fűtartós fűnyíró - zöld

Műanyag fűtartós fűnyíró - zöld

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.