Műanyag hócsúszka, 51 cm

Műanyag hócsúszka, 51 cm
Ezzel a műanyag hócsuszkával minden gyermek és gyermeklelkű felnőtt kiélvezheti a téli hóesés minden örömét, hiszen a csúszkálás remek szórakozást nyújthat az egész családnak. A havas dombok tetejéről, fenekünk alá téve a csúszkát és megkapaszkodva élvezhetjük a lesiklás örömét. A popsi szánkó könnyű súlya miatt ezt könnyedén megismételhetjük többször is egymás után. Kis mérete és egyszerűsége miatt pedig bárhova magukkal vihetjük.
Mérete: 55 x 33 x 4 cm.
A termék színe eltérhet a képen láthatótól. Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Műanyag hócsúszka, 51 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
3 éves kor fölött
66577
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Műanyag hócsúszka, 51 cm
Műanyag hócsúszka, 51 cm

Műanyag hócsúszka, 51 cm

850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.